Doğanın Güzellikleri İçerisinde Mutlu ve Huzurlu Bir Yaşam

Diafon Sistemleri hakkında  ( 08.03.2018 )


Bilindiği üzere blok girişlerinde bulunan zil sistemi ve daire içlerinde bulunan diafon sistemi, kabloların eskimesi ve cihazların korozyona uğraması nedeniyle sistem tam olarak çalışmamakta olup, daire zilini çalan şahsın görüntüsü görünmemekte ve blok dış kapısı çoğu zaman açık kalmaktadır.

Bu nedenle mevcut olan diafon sisteminin yenileriyle değiştirilme ihtiyacı doğmuştur. Dairelerinize monte edilecek monitörün ve blok girişine konulacak zil panelinizin tüm teknik detayları araştırılmış, gerekli fiyat pazarlığı direk fabrika sahipleriyle yapılmış ve en uygun fiyatla mutabakata varılmıştır.

Talebiniz olduğu ve bloğunuz da çoğunluk sağlandığı takdirde takılacak olan bu cihazlarla ilgili Multitek firmasıyla antlaşma yapılmıştır.

Cihazın özellikleri içerisi’nde; görüntülü olarak dairenizden blok kapısını açma, daireler arası görüşme, zilinizi çalan şahsın resmini çekme, blok ve daire kapısı ayrı zil çalma özelliği, bloğunuzdaki, daireler arası monitörden mesaj yollama özelliğine sahiptir.

İlerleyen safhalarda Network bağlantısı yapıldığı takdirde;

  • Dairenizden güvenlik kapılarımızla görüntülü görüşme olanağı,
  • Dairenize gelen misafirin güvenlik kapısından monitör üzerinden görüntülü olarak haber verilmesi,
  • Akıllı ev sistemine entegre olabilme,
  • Merkezi alarm sistemine entegre olabilme,
  • Bloğunuzun dış kapı anahtarı yanınızda olmadığı takdirde, dış kapı panelinizden güvenlik kapısını arayıp blok kapınızı açtırabilme özelliği,
  • Evde yokken dairenizin zilini çalan şahsın görüntüsünü cep telefonunuza yollama özelliği gibi özelliklere sahiptir.